Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

woldemor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić komputer i chciałem się zapytać was o poradę, jaki zestaw proponujecie.?

A może byś chociaż napisał maksymalną cenę?

Jak nie wiesz to zobacz temat o polecanych zestawach.

Opublikowano

to pisz od razu takie sprawy, bo wtedy trzeba składać kompa na quadro.

ma być tylko do grafiki, czy grafiką nazywasz bazgranie w GIMPie?
Bo na quadro nie pograsz, a na kartach do grania grafika też średnio pójdzie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie kupuj komputera, kup sobie dobrego laptopa taka moja rada :)

Komputer dość że nie wydajny to jeszcze części po 2-3 latach trzeba wymieniać bo albo coś się zwiesza albo totalny koszmar a ja mam laptopa 2 lata już i nie wymieniałem ani jednej rzeczy prócz pamięci ram bo miałem 3gb a zwiększyłem sobie do 8gb a tak to wszystko chodzi bez przeszkód, bez wymianych innych rzeczy i śmiga jak tra lala ;D a ja mam lapotpa do użytku wielokrotnego oraz nie wyłączam go bo przekształciłem go na ciągłe chodzenie, inni się dziwią jak to zrobiłem że nawet nie potrzebuje dodatkowego chłodzenia by się nie spalił ^^

Pozdrawiam

Opublikowano

Buhaha nie mam pojęcia? i gorsze? haha stary jakby Ci komp chodził około 10 dni to byś po 1 nie wyrobił na prąd a po drugie fajkał by Ci się procek, ścinałby Ci się komp a obczaj tego ssa:

http://scr.hu/34x/m19x1

Pozdrawiam, to Ty nie nabijaj postów :3

Ja mam większe pojęcie od Ciebie :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

@UP nie masz i nie spamuj.

Co do tematu, odpowiedz co jest dla Ciebie grafiką, czy coś profesjonalnego czy jak ktoś to ujął bazgranie w gimpie. Taki komp średnio nadaje się do grania jakby Ci też o ten aspekt chodziło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...